Notícies 2018-10-16T20:56:44+01:00
2711, 2020

LA CAMPANYA “PER NADAL COMPRA A LLANÇÀ” FOMENTA EL COMERÇ DE PROXIMITAT

“Per Nadal, compra a Llançà” és l’eslògan de la campanya de sensibilització que s’ha creat des de l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de Ajuntament de Llançà, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Llançà, per a conscienciar a la població local que aquest any, més que mai, és imprescindible que ajudem el comerç local i fem les nostres compres de Nadal al municipi com a primera opció.

Tota una sèrie d’accions acompanyen aquesta campanya i li donen valor afegit per tal de tornar donar suport al teixit empresarial desprès dels efectes provocats per la crisi sanitària de la COVID-19, tot guarnint el municipi i fent que aquest Nadal sigui especial i diferent.

Per una banda, des de l’Ajuntament de Llançà s’han dissenyat uns arbres de Nadal de foam per tal d’ornamentar els establiments que romandran oberts durant el període nadalenc i amb la finalitat de potenciar la campanya “Per Nadal compra a Llançà”. D’aquesta manera s’aconseguirà guarnir els aparadors i per conseqüent millorar la imatge dels principals eixos comercials del municipi.

Per altra banda, amb col·laboració amb l’Àrea de Turisme, aquest any s’organitzarà el 1r Concurs d’Aparadors de Nadal amb l’objectiu dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat en unes dates clau tot premiant les millors decoracions dels establiments comercials amb motiu de les festes nadalenques. Els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consistiran en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà, potenciant així una vegada més el comerç local.

També s’està elaborant un catàleg on-line que sota el nom “Aquest Nadal, menja a Llançà”, promocionarà els restaurants oberts en període nadalenc i els seus menús i plats especials elaborats per aquest Nadal.

Cal recordar també que les compres de Nadal poden fer-se a través del nou Marketplace de Llançà (https://ja.cat/marketplace-llancaon ja hi ha alguns dels establiments de Llançà que ofereixen els seus productes a un sol clic.

A més, des de Ràdio Llançà, per una banda es difondran falques promocionant la campanya de sensibilització de Nadal i, per altra banda, es podran escoltar receptes nadalenques de la mà dels restaurants de Llançà, donant un cop de mà a un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

Tot això acompanyat de la il·luminació nadalenca i el fil musical que amenitzarà les compres de Nadal a Llançà.

2711, 2020

Ir. CONCURS D’APARADORS DE NADAL

El 1r Concurs d’Aparadors de Nadal té per objecte dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat en unes dates clau per al sector tot premiant les millors decoracions dels establiments comercials amb motiu de les festes nadalenques.

Poden participar les persones físiques o jurídiques legalment constituïdes que siguin titulars d’un establiment comercial, de serveis i de restauració de Llançà.

La inscripció és gratuïta.

Per tal de concursar s’haurà d’emplenar el full de sol·licitud i enviarho conjuntament amb dues fotografies de l’aparador, una genèrica i una altra més al detall, al correu electrònic: promocioeconomica@llanca.cat  .

El fet de no enviar les fotos dels aparadors comportarà quedar descartat directament de la selecció.

El període d’inscripció comença el 30 de novembre i finalitza el 13 de desembre.

Quan una persona física sigui titular de més d’un establiment, podrà presentar‐los tots a concurs.

Els aparadors participants s’hauran d’exhibir des del dia 14 de desembre del 2020 fins al 6 de gener del 2021.

Consulta les bases del 1r Concurs d’Aparadors de Nadal

Inscriu-te al 1r Concurs d’Aparadors de Nadal!

2711, 2020

Ir. CONCURS D’EMBELLIMENT DE BALCONS, FINESTRES i FAÇANES NADAL 2020

L’objecte del concurs és incentivar la participació dels veïns en l’ornamentació dels seus balcons i finestres amb motiu de la celebració del Nadal, ja que darrere d’aquesta ornamentació hi ha una contribució ciutadana a la millora estètica dels carrers i edificis del municipi de la qual podem gaudir tots, veïns i visitants.

Podrà participar en el concurs qualsevol persona major d’edat propietària, arrendatària, o resident, empadronat o no, d’un habitatge del municipi de Llançà.

Per tal de concursar, s’haurà d’emplenar el full d’instància específica, que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Llançà (www.llanca.cat). Aquesta instància haurà d’anar acompanyada de fotografies del balcó, finestra o de la façana.

Es tindrà en compte en aquest concurs tots els habitatges: balcons, finestres i façanes de pisos/cases  que estiguin decorats amb motius nadalencs, amb la única condició que la decoració sigui visible des del carrer, no es faci ús de cap element de les instal·lacions o estructures municipals, i no suposi un perill per a la integritat dels mateixos ni de la dels vianants.

La participació en aquest concurs és gratuïta.

El concurs començarà  el 20 de desembre de 2020 i finalitzarà el 7 de Gener de 2021, ambdós dies inclosos.

Les inscripcions es poden presentar o enviar a partir del dia  27 de novembre de 2020.

Consulta les bases del 1r Concurs d’embelliment de balcons, finestres i façanes Nadal 2020

Inscriu-te al 1r Concurs d’embelliment de balcons, finestres i façanes Nadal 2020!

1711, 2020

NEIX EL PREMI PERE CALDERS D’ASSAIG PERIODÍSTIC EN HOMENATGE A L’AUTOR

L’objectiu del premi és fer aflorar assaigs periodístics de qualitat.

L’Ajuntament de Llançà, la família Calders, l’editorial Comanegra, entre altres personalitats del món cultural impulsen el Premi Pere Calders d’Assaig Periodístic dotat amb 6.000€. La intenció principal del Premi és contribuir i generar unes bones condicions per als creadors i donar a les seves obres una bona difusió.

(més…)

Canviar idioma »