Arxiu Municipal 2021-05-21T13:39:09+01:00

Arxiu Municipal

L’ Arxiu Municipal de Llançà és un servei municipal d’informació que té com a missió aplegar, conservar i donar a conèixer a la societat tot el patrimoni documental, sonor, fílmic i fotogràfic de Llançà que s’ha conservat ; i en l’àmbit administratiu es l’òrgan responsable de l’organització, classificació, transferència, avaluació, tria i conservació de la documentació que produeix l’Ajuntament, així com d’establir-ne les condicions necessàries que en garanteixin el seu accés, consulta, reproducció tant per part de la ciutadania com per la pròpia administració.

És un servei obert a tots els ciutadans i ciutadanes, siguin quin els seus interessos ; i ofereix accés lliure i gratuït als seus serveis .

En la seva condició d’arxiu històric, l’Arxiu Municipal de Llançà recupera mitjançant les donacions, les cessions, els dipòsits i els préstecs temporals, tota aquella documentació que és en mans de particulars, associacions, fundacions i administracions públiques que té una rellevància especial tant per al patrimoni documental del municipi com per al coneixement de la nostra història col·lectiva. L’Arxiu Municipal, també funciona com a arxiu administratiu de l’Ajuntament de Llançà gestionant la documentació generada per l’acció política i administrativa dels departaments, serveis, organismes i empreses d’aquesta administració.

Per tant l’Arxiu Municipal de Llançà és una institució al servei de l’administració, dels investigadors i dels ciutadans.

Els fons documentals, públics i privat, abasten continguts molt diversos i poden incloure qualsevol tipus de document (textuals, gràfics o audiovisuals) i presentar-se sobre qualsevol mena de suport, des del pergamí o paper fins a l’electrònic.

On trobar-nos

icon-car.pngFullscreen-Logo
Arxiu Municipal

s'està carregant el mapa - espereu...

Arxiu Municipal 42.366059, 3.154460

Av. Europa, 41 baixos 

Telèfon: 972380245

Fax: 972381258
arxiu@llanca.cat 

Horari: 
De dimarts a divendres de 9:00 a 14:00
Fora d’aquest horari, cita prèvia.

Informació d’interés

Consulta el nostre web:

Arxiu Municipal de Llançà

Canviar idioma »