PRESENTACIÓ DEL NOU PROJECTE DE CONSTITUCIÓ DE CONSELLS TERRITORIALS DE BARRIS I UN CONSELL GENERAL DE LLANÇÀ

 

Des de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Llançà, presentem un nou projecte de constitució de Consells Territorials de Barris i un Consell General de Llançà.

Els Consells de Barris de Llançà són òrgans de participació sectorial de caràcter consultiu de l’Ajuntament de Llançà, per assessorar-lo en totes les matèries de competència municipal mitjançant l’elaboració d’informes, propostes i qualsevol altre tipus d’aportació i/o recomanació d’interès de millora dels barris.

L’objectiu dels Consells de Barris és canalitzar la participació dels ciutadans i de llurs associacions, a través dels Consells Territorials de Barris, i del Consell General de Barris, en els assumptes municipals relacionats amb les seves funcions.

Tots els llançanencs i llançanenques que estiguin interessats/des en formar part d’algun consell, hauran de presentar una instància genèrica de manera telemàtica a l’Ajuntament de Llançà exposant aquesta voluntat.

A les imatge adjuntes trobareu un plànol de Llançà on podreu visualitzar a quin barri pertanyeu i així poder fer la petició correctament.

El període de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 31 de juliol de 2021.

FORMA’N PART!

2021-06-28T08:11:07+01:00
Canviar idioma »