VIU, COMPRA I DIVERTEIX-TE A LLANÇÀ!

“Viu, compra i diverteix-te a Llançà” és el nom de la nova campanya de dinamització comercial que l’Ajuntament de Llançà, des de l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica, ha creat per tal de donar suport al teixit comercial del municipi desprès d’una temporada d’estiu marcada per l’afectació de la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta campanya consisteix en l’edició d’un àlbum de cromos en el que, a través dos personatges clàssics com són els gegants de Llançà (en Vicenç i la Carme), els nens i nenes s’endisaran en la descoberta del municipi a través de diferents recomanacions de conductes cíviques.

Així doncs, l’objectiu d’aquest projecte és doble:

✅ Conscienciar la població local, a través dels nens, de la importància de cuidar el poble.
✅ Incentivar a les families residents que facin les seves compres al municipi contribuint així al desenvolupament econòmic local.

Un total de 500 àlbums de cromos es repartiran entre els nens i nenes de l’Escola Pompeu Fabra Llançà per tal que aquests i les seves famílies aconsegueixin, durant un període de 2 mesos, les diferents enganxines fent les seves compres en qualsevol dels 21 establiments participants.

Cal destacar que al final de la campanya es farà un sorteig amb premis molt interessants entre els nens i nenes que completin l’àlbum.

Si no ets alumne de l’Escola Pompeu Fabra de Llançà però t’interessa fer l’àlbum, en tenim alguns exemplars disponibles a l’Oficina de Turisme (C/ Camprodon, 16-18 – costat Eurospar)

2020-10-02T07:26:53+01:00
Canviar idioma »