LA CAMPANYA “PER NADAL COMPRA A LLANÇÀ” FOMENTA EL COMERÇ DE PROXIMITAT

“Per Nadal, compra a Llançà” és l’eslògan de la campanya de sensibilització que s’ha creat des de l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de Ajuntament de Llançà, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Llançà, per a conscienciar a la població local que aquest any, més que mai, és imprescindible que ajudem el comerç local i fem les nostres compres de Nadal al municipi com a primera opció.

Tota una sèrie d’accions acompanyen aquesta campanya i li donen valor afegit per tal de tornar donar suport al teixit empresarial desprès dels efectes provocats per la crisi sanitària de la COVID-19, tot guarnint el municipi i fent que aquest Nadal sigui especial i diferent.

Per una banda, des de l’Ajuntament de Llançà s’han dissenyat uns arbres de Nadal de foam per tal d’ornamentar els establiments que romandran oberts durant el període nadalenc i amb la finalitat de potenciar la campanya “Per Nadal compra a Llançà”. D’aquesta manera s’aconseguirà guarnir els aparadors i per conseqüent millorar la imatge dels principals eixos comercials del municipi.

Per altra banda, amb col·laboració amb l’Àrea de Turisme, aquest any s’organitzarà el 1r Concurs d’Aparadors de Nadal amb l’objectiu dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat en unes dates clau tot premiant les millors decoracions dels establiments comercials amb motiu de les festes nadalenques. Els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consistiran en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà, potenciant així una vegada més el comerç local.

També s’està elaborant un catàleg on-line que sota el nom “Aquest Nadal, menja a Llançà”, promocionarà els restaurants oberts en període nadalenc i els seus menús i plats especials elaborats per aquest Nadal.

Cal recordar també que les compres de Nadal poden fer-se a través del nou Marketplace de Llançà (https://marketplace.llanca.cat)on ja hi ha alguns dels establiments de Llançà que ofereixen els seus productes a un sol clic.

A més, des de Ràdio Llançà, per una banda es difondran falques promocionant la campanya de sensibilització de Nadal i, per altra banda, es podran escoltar receptes nadalenques de la mà dels restaurants de Llançà, donant un cop de mà a un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

Tot això acompanyat de la il·luminació nadalenca i el fil musical que amenitzarà les compres de Nadal a Llançà.

2020-12-04T09:46:52+01:00
Canviar idioma »