Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aquest Sant Jordi… la cultura arriba al comerç de Llançà !
20 anys de la Biblioteca Pere Calders

Aquesta diada de Sant Jordi, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà i la Biblioteca Pere Calders, engeguen una campanya de dinamització comercial i cultural, dins el marc de la celebració dels 20 anys de la Biblioteca Pere Calders. L’objectiu és crear sinergies entre el comerç i la cultura locals tot mostrant una imatge atractiva dels principals eixos comercials de Llançà.

Des del divendres 16 i fins al dissabte 24 d’abril, tots dos dies inclosos, la població local i els visitants podran gaudir d’un recorregut literari en el que descobriran textos d’escriptors locals a través dels 24 aparadors dels establiments participants.

A més a més, tots aquells que realitzin aquesta passejada literària podran formar part del sorteig de 3 vals de 100€ en llibres a gastar en les llibreries locals només participant al joc que proposem al fulletó.

Aquesta campanya pretén per una banda, dinamitzar el teixit comercial de Llançà tot donant la màxima visibilitat al comerç local i de proximitat i per altra banda, difondre la cultura local entre la població resident i els visitants.

Descarrega’t el fulletó amb tota la informació!

DESCARREGA’T LES  BASES DEL SORTEIG FINAL DE CAMPANYA “SANT JORDI AL COMERÇ DE LLANÇÀ – 20 ANYS DE LA BIBLIOTECA PERE CALDERS”

Aquest Sant Jordi… també online!

Aquesta diada, des de l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, hem dissenyat un apartat especial de Sant Jordi al marketplace de Llançà per fer arribar les millors propostes dels establiments llançanencs en una data tant especial. Compra al comerç de Llançà, comerç local i de proximitat.

Accedeix al marketplace i descobreix les propostes especials de Sant Jordi!